top of page
Search
Writer's picturePK Delfin Rovinj

Uspješno održan Sprint 2024


U subotu 17.08.2024. bili smo domaćini našeg tradicionalnog SPRINTA na najljepšem bazenu Delfin. Ovoga puta XXVIII SPRINT osim sportskih nadmetanja podržao je i humanitarnu akciju rovinjskog Crvenog Križa “Pomognimo Mihaelu da prohoda - Aiutuamo Mihael a camminare”.

Natjecanje smo započeli dodjelom priznanja našim Delfinima (Toni Crnković, Dino Crnković i Dean Maružin) koji nastavljaju školovanje i kojima je ovo bilo zadnje natjecanje za naš klub. 

Ovoga puta imali smo i čast da nam je na Sprintu bio i juniorski viceprvak Europe na nedavno održanom Europskom Juniorskom Prvenstvu u Vilniusu, Maro Miknić iz Plivačkog Kluba Nevera iz Rijeke kojemu je prigodnu nagradu dodijelio tajnik sportske zajednice Roberto Krevatin. 

 

U odličnoj atmosferi s puno dobrih rezultata, plesa i zabave nastupilo je 150 plivačica i plivača iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

 

Najstariji natjecatelj prvenstva bio je Giuliano Vida, te najmlađa natjecateljica Emili Mijandrušić. 

 

Pobjednice ovogodišnje australiane:

1🥇mjesto Dora Đukić

2🥈mjesto Veronika Taknović

3🥉mjesto Daria Lovaković

 

Pobjednici ovogodišnje australiane: 

1🥇mjesto Maro Miknić

2🥈mjesto Dino Crnković 

3🥉mjesto Matija Mužina 

 

Ovim putem zahvaljujemo se Sportskoj zajednici Grada Rovinj-Rovigno

 i Turističkoj zajednici Grada Rovinj Rovigno na potpori, Caffe Augustu na donaciji i Valbruna sport i Rijeka sport na pomoći kao i svima koji su sudjelovali u organizaciji natjecanja.

Zahvaljujemo Foto Dugi na fotodokumentaciji takmičenja. 

Slike možete preuzeti na linku




116 views0 comments

Comments


bottom of page