top of page
Search
Writer's picturePK Delfin Rovinj

Prezentacija sportskog plivanja u rovinjskim školama


Plivanje je jedan od najzdravijih i najkorisnijih sportova za djecu i odrasle, a Plivački klub Delfin iz Rovinja svjestan je važnosti promicanja ove aktivnosti među mladima. U sklopu svojih nastojanja da prošire članstvo i potaknu mlade da se počnu baviti sportskim plivanjem, klub je danas održao prezentaciju u osnovnoj školi Jurja Dobrile a ovih dana nastavit će prezentaciju i u ostalim osnovnim školama u Rovinju


Treneri Matea Peteh Bjelančević i Antonio Štrk predstavili su program Ljetne škole plivanja koja je namijenjena djeci koja ne znaju plivati ili su slabi plivači. Ova škola plivanja organizira se tijekom srpnja i kolovoza tri puta tjedno u jutarnjim ili popodnevnim satima. Cilj je omogućiti djeci da savladaju osnovne tehnike plivanja i osjete sigurnost u vodi pod stručnim nadzorom iskusnih trenera..


Nedavna izgradnja zatvorenog sportskog bazena u Rovinju stvorila je uvjete djeci da nastave s plivačkim aktivnostima i nakon ljeta. Osim što će se naviknuti na vodu, učiti vježbe disanja i plovnosti, djeca će također imati priliku usvojiti osnovne motoričke elemente plivačkih tehnika. Ovaj kontinuirani rad pruža temelje za razvoj naprednijih plivačkih vještina i može potaknuti ljubav prema ovom sportu koja će trajati čitav život.


Plivački klub Delfin Rovinj srdačno poziva sve zainteresirane da se pridruže njihovoj obitelji plivača i otkriju čari plivanja. Bez obzira na dob ili trenutnu razinu plivačkih vještina, svi su dobrodošli da nam se pridruže i da zajedno stvaramo buduće generacije strastvenih plivača.


Za sve informacije i prijave, obratite se Plivačkom klubu Delfin.


Neka plivanje postane vaša nova strast!

 



60 views0 comments

Comments


bottom of page