e-mail
Bojana Bolković
Envelope_50_50

Škola plivanja 2011

Mapa stranica

Završetak škole plivanja 2011

28.08.2011

Natjecatelji

ROVINJ, 26. kolovoz 2011 – Kao i svake godine krajem kolovoza, na gradskom bazenu “Delfin” organizirano je završno natjecanje najmanjih plivača i plivačica plivačkog kluba “Delfin” i vaterpolo kluba “Delfin”, polaznika Ljetne škole plivanja.

Preko 120 djece iz Rovinja, svih krajeva Hrvatske, pa čak i inozemstva, sa velikim je entuzijazmom pokazalo šta su sve naučili u bazenu u protekla dva mjeseca.

PrijateljiBilo je tu puno djece, od onih najmanjih, koji  su ovoga ljeta po prvi puta samostalno zaplovili plivačkim vodama (i to bukvalno), do onih ‘iskusnijih’, kojima je ovo već treća, četvrta sezona.

Ostvarena su mnogobrojna nova prijateljstva, a učvršćena su i neka stara.

Okupljeni u tri kategorije, razdraganim su posjetiteljima priuštili nezaboravni spektakl, pa su se neki roditelji znojili ne samo od prevrućeg sunca na tribinama, nego i od uzbuđenja u utrkama.

U disciplinama noge-kraul 25 metara, kraul 25 metara i kraul 50 metara bilo je pregršt uzbudljivih momenata, i navijači na tribinama imali su pune ruke posla u bodrenju svojih favorita.

Neki sa malom, neki sa velikom, a neki i bez imalo treme, mali su deflini bez straha skakali u vodu, sa daskicama i bez njih, i trudili se da pokažu da za njih voda i bazen više nisu nepoznanica, i da se uz to i dobro zabavljaju.

ZagrijavanjeNeki od mališana nisu mogli dočekati svoj red, pa su zagrijavanje odradili čekajući početak starta svojih utrka, a usput su se malo i rashladili.

Svim natjecateljima podijeljene su medalje za uspješno sudjelovanje u natjecanju, ali je neuobičajeno jako sunce za ovo doba godine neke koji su otišli kući da bi se sklonili od vrućine, lišilo poklona iznenađenja na kraju, pa su ostali bez sladoleda koji su podijeljeni na kraju natjecanja.

Posebne pohvale i zahvale moramo uputiti trenerima, koji su nesebičnim zalaganjem  tijekom dva mjeseca činili  sve moguće i nemoguće da bi klince i klinceze naučili da se u vodi osjećaju kao ribice, i da bi im pokazali sve čari plivanja.

Nikad se ne zna ne krije li se među njima neki budući šampion.

Spread phpDesigner - The best PHP IDE and PHP Editor! 

[Plivački klub 'DELFIN'] [Vijesti] [Vijesti 2] [Arhiva] [Plivaci] [Treninzi] [Natjecanja] [Škola plivanja] [Foto galerija] [Video galerija] [O nama] [Kontakt]

© S.E.M. d.o.o. 2009-2013