e-mail
Bojana Bolković
Envelope_50_50

3tjedna-banneri_IstraIn copy

Vijesti

Mapa stranica

DELFINU 18 zlata i apsolutni primat

22.08.2010

 

ROVINJ - Najbrži Istrani u plivanju kratkih dionica na 50 metara su Rovinjci. Tako je pokazalo 14. otvoreno plivačko prvenstvo Istarske županije u sprintu.

Matej Triska, Roberto Bruni, Antonio Štrk, najbolji ml. juniori na 50 leđno

U konkurenciji 109 plivača s poluotoka te uz gostovanja riječkog Primorja CO, zagrebačkog ZPK-a i beogradskog Partizana, rovinjski delfini osvojili su ukupno 18 zlatnih medalja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Bilo je to dovoljno za apsolutni primat na natjecanju. Među osvajačima najsjajnijih odličja za domaćina prvenstva tako su se kod plivača našli Krešimir Zubčić (4), Mate Makovac, Nico Poropat, Roberto Bruni (2), Antonio Štrk, Anton Hrvatin, Mario Ban (2) i Luka Triska.

Elisabetta Vitasović, Golda Pamić, Gloria Košeto, najbolje kadetkinje na 50 leđno

I ostali su istarski klubovi imali svoje adute pa su se za najviša mjesta na postolju još izborili junior Poreča Filip Zelić i mlađi junior Pule Filip Gajić.

Plivačice kao da su međusobno dogovorile podjelu prvih mjesta, pa ispada da su Arena, Pula i Delfin izjednačeni s po pet pobjeda. Najviše su se ipak istaknule Paula Klunić (Pula) i Golda Pamić (Delfin), koje niti u jednoj disciplini svojih uzrasta nisu dopustile ostatku konkurencije više od drugog mjesta.

Samo za nijansu lošija bila je Valery Švigir (Arena) s tri osvojena zlata, a svakako su se istaknula i Vanna Janković (Arena) koja je oko vrata stavila dvije medalje istog sjaja. Jednom su također slavile Anđela Hrvatin (Delfin) i Nika Maurel.

Detaljnije rezultate možete pogledati ovdje.

Hrvoje ISKRA

Spread phpDesigner - The best PHP IDE and PHP Editor! 

[Plivački klub 'DELFIN'] [Vijesti] [Vijesti 2] [Arhiva] [Plivaci] [Treninzi] [Natjecanja] [Škola plivanja] [Foto galerija] [Video galerija] [Mediji] [O nama] [Kontakt]

© Svarog d.o.o. 2009-2020