e-mail
Bojana Bolković
Envelope_50_50

Vijesti

Mapa stranica

Proglašeni najbolji u 2009

23.03.2010

 

2791_1

U sklopu županijskog prvenstva početnika jučer su u Valbandonu proglašeni najbolji plivači i plivačice Istarske županije u 2009. u izboru županijskog saveza, a na temelju nominacija klubova koje je kasnije verificirao Izvršni odbor PSIŽ-a.

Laureati su proglašeni u šest kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji, zatim najbolji trener te plivač s najvrjednijim rezultatom.

Najviše laureata, njih šest u sedam kategorija, imala je pulska “Arena”, po tri nagrade su otišle “Delfinu” i “Puli” te jedna “Poreču”.

Tako su za rezultate ostvarene u prošloj godini u konkurenciji mladih početnika (početnici B) nagrade zaslužili Mario Ban i Andela Hrvatin (oboje Delfin), medu starijim početnicima su najuspješniji bili Bruno Blašković (Pula) i Gloria Košeto (Poreč), zatim Anton Hrvatin (Delfin) i Luana Božić (Arena) u kadetskoj konkurenciji, Mihovil Turčinović i Valery Švigir (oboje Arena) u konkurenciji mladih juniora, u juniorskoj pak Paula Klunić (Pula) i Dario Lacković (Arena) te u seniorskoj konkurenciji Michael Kostešić (Arena) i Stefani Valković (Pula).

Nagrada za najvrjedniji rezultat isplivan prošle godine dodijeljena je “Areninom” senioru Michaelu Kostešiću, a najboljim trenerom u 2009. proglašen je trener “Arene” Svetoslav Bobev.

Spread phpDesigner - The best PHP IDE and PHP Editor! 

[Plivački klub 'DELFIN'] [Vijesti] [Vijesti 2] [Arhiva] [Plivaci] [Treninzi] [Natjecanja] [Škola plivanja] [Foto galerija] [Video galerija] [O nama] [Kontakt]

© S.E.M. d.o.o. 2009-2013