e-mail
Bojana Bolković
Envelope_50_50

Vijesti

Mapa stranica

ZAVRŠNO NATJECANJE LJETNE ŠKOLE PLIVANJA 2009.

27.08.2009


ZAVRŠNO NATJECANJE LJETNE ŠKOLE PLIVANJA 2009.


Ljetna škola plivanja završila je 27.08.2009. tradicionalnim završnim natjecanjem. Natjecanje je održano na Gradskom bazenu Delfin u organizaciji Plivačkog kluba i Vaterpolo kluba Delfin, a pratilo ga je 300-tinjak gledatelja, šta je u Rovinju velika rijetkost na sportskim manifestacijama.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 145 plivačica i plivača polaznika ljetne škole plivanja.

SkPlSprintSvi2009

 

Natjecanje je bilo revijalnog karaktera, a cilj je bio omogućiti djeci da pokažu roditeljima, obitelji i prijateljima koliko su naučili trudeći se i svakodnevno dolazeći na treninge. Plivači su se natjecali u disciplinama: 25 m noge kraul (sa daskom), 25 m slobodno i 50 m slobodno.

Svi sudionici su na ovom natjecanju bili pobjednici, stoga je svaki sudionik dobio diplomu kao priznanje o stečenom znanju, a uz diplomu našlo se i ledeno iznenađenje, koje je pobjedu učinilo slađom.

SkPlSprint2009

 

I ovaj vid aktivnosti pokazao je veliki interes kod roditelja i djece, stoga nakon jednodnevne pauze škola plivanja PK Delfin nastavlja sa radom i u rujnu, na istom mjestu, dok vremenske prilike to budu dopuštale. Svi ste dobrodošli.

Spread phpDesigner - The best PHP IDE and PHP Editor! 

[Plivački klub 'DELFIN'] [Vijesti] [Vijesti 2] [Arhiva] [Plivaci] [Treninzi] [Natjecanja] [Škola plivanja] [Foto galerija] [Video galerija] [O nama] [Kontakt]

© S.E.M. d.o.o. 2009-2013