e-mail
Bojana Bolković
Envelope_50_50

Vijesti

Mapa stranica

Ljetna škola plivanja

12.08.2009


Ljetna škola plivanja

Kao i svake godine ljetna škola plivanja Plivačkog Kluba Delfin sakupila je veliki broj djece neplivača i plivača, kako iz Rovinja, tako i iz drugih krajeva naše zemlje a jednako tako i iz susjednih zemalja, poput Italije, Slovenije, Srbije, Tunisa…

Djeca koja su uključena u rad ljetne škole plivanja imaju mogućnost naučiti plivati ili usavršiti svoju plivačku tehniku i pozitivno utjecati na vlastiti rast i razvoj.

Ljetna škola plivanja traje kroz srpanj i kolovoz, svakodnevno po 45 min, na bazenu plivačkog kluba Delfin, u vremenskom terminu od 10:30 do 12:00, osim subote i nedjelje.

U školu plivanja su dobrodošla sva djeca. Nakon početnog testiranja, razvrstavamo ih u pripadajuće homogene grupe, ovisno o razini njihovih sposobnosti i plivačkog predznanja.

U sklopu škole plivanja (usvajanje osnova plivačkih tehnika i usavršavanje plivačkih tehnika), postoje i grupe obuke neplivača. U tim grupama djeca koja se ne još neznaju samostalno održavati na vodi, uz stručnog voditelja, koji je ujedno i psiholog, prelaze barijeru straha i nesigurnosti i osamostaljuju se u vodenom mediju.

Ovogodišnja brojka sudionika u ljetnoj školi plivanja kreće se oko 120. To pokazuje koliko je veliki interes za plivanjem i koliko roditelji prepoznaju njegovu vrijednost i značaj u razvoju djece školske dobi.

U ljetnoj školi plivanja radi 6 grupa, od toga 2 grupe neplivača.

Krajem kolovoza svi sudionici škole plivanja sudjeluju u internom natjecanju prilagođenom njihovim znanjima i sposobnostima i dobivaju mogućnost pokazati što su kroz igru i zabavu naučili u ljetnim mjesecima.

Za sve zainteresirane nudimo mogućnost da se i nakon završetka ljetne sezone nastave baviti plivanjem u zimskim mjesecima.
 

SkPl2009

 

Spread phpDesigner - The best PHP IDE and PHP Editor! 

[Plivački klub 'DELFIN'] [Vijesti] [Vijesti 2] [Arhiva] [Plivaci] [Treninzi] [Natjecanja] [Škola plivanja] [Foto galerija] [Video galerija] [O nama] [Kontakt]

© S.E.M. d.o.o. 2009-2013